Update Windows... Спасение за Windows!


Изглежда най – добрия начин да предпазим компютъра си от неуморните атаки на всякакъв вид злонамерен код е да държим Windows-а винаги ъпдейтнат. По всичко личи, че на антивирусните програми им е все по – трудно да удържат компютъра ни чист. В помощ на усилята ни да сме винаги с най – новите ъпдейти идва AutoPatcher. Може да го намерите и свалите от http://www.autopatcher.com. Програмата е разработена от Antonis Kaladis.
Целта на този софтуер е да свали от Internet най – новите ъпдейте за желаната от вас операционна система и след това да ги инсталира. Софтуера поддържа и ъпдейти за Microsoft Office. Разбира се ако притежаваме оригинална операционна система едва ли имаме нужда от този инструмент, въпреки че AutoPatcher сваля и инсталира някои приложения, които може да са ни наистина полезни. Истинската полза от този софтуер е за не лицензираните операционни системи, които както знаем са масово разпространени. Чрез тази програма може да инсталираме най – новите ъпдейти без да минаваме през процеса за валидация на Window-а. Сами разбирате каква беда за Microsoft е тази програмка, затова те в момента се съдят с авторите на програмата. Повече за ползите от програмата може да прочетете тук - http://www.autopatcher.com/whatsautopatcher/.
Начина на работа е следния. Първо сваляте едно малко exe, което се грижи да сваля най – новите ъпдейти за избраната от вас операционна система. Вие имате възможност да изберете няколко операционни системи и няколко версии на MS Office, така можете да си направите диск, където да имате всички необходими ъпдейти и когато оправяте компютър да инсталирате на само различни антивирусни програми, но и да инсталирате най – новите ъпдейти за определената операционна система. Освен програмата, която сваля самите ъпдейти, разполагате с друго exe, което служи за самото инсталиране на ъпдейтите. То първо сканира за наличните във вашия компютър ъпдейти и след това дава възможност да изберете кои ъпдейти искате да инсталирате.
Свалете си програмката от тук - http://www.autopatcher.com/apengine/apup.zip и се пригответе да свалите от 2GB до 4GB в зависимост от това за колко операционни системи искате да свалите ъпдейти.За повече информация посетете сайта на програмата - http://www.autopatcher.com, ако имате някакви въпроси по начина на работа, разбира се може да се свържете и с мен.
Предполагам всеки от нас има някакъв начин да поддържа системата си във форма?

Коментари

Популярни публикации от този блог

TomTom - Инсталиране на ново ядро и карти...

Как да подкараме програматор SIVAVA под Windows 7 64bit

Мечоците в Смолянско не спят зимен сън заради топлото време